Óvodánkban történt

Tekintse meg, múltunkban történt eseményeinket.

Óvodai beiratkozás

,

Az óvodai jelentkezés a 2021/2022-as nevelési évre a Kecskeméti Református Pálmácska Óvodában.

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom a Kecskeméti Református Pálmácska Óvoda iránt érdeklődő kedves szülőket, hogy az intézményünkbe való óvodai felvétel a 2021-es nevelési évben az alábbiak szerint történik:

 

·        2021. március 12-ig óvodai beiratkozásra irányuló szándéknyilatkozatot kell benyújtania a szülőknek, amennyiben gyermekét a Kecskeméti Református Pálmácska Óvodába szeretné beíratni. A szándéknyilatkozat letölthető az óvoda honlapjáról, melyet kitöltés után legyenek szívesek visszaküldeni a palmacska@krek.hu e-mail címre.

 

·        A szülők által kitöltött és visszaküldött szándéknyilatkozatok alapján összeállítom a beiratkozás időpontjára vonatkozó beosztást, amelyről az érintett szülőket értesítem.

 

·        Az óvodai beiratkozás időpontját az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozza meg (erről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást). Az elmúlt években április 20. és május 20. között adott lehetőséget az EMMI a fenntartónak a beiratkozás napjainak (2 nap) a kijelölésére.

 

·        Az óvodai beiratkozás napjairól, valamint az óvodai felvétel iránti kérelem adatlap elérhetőségéről időben tájékoztatjuk a szülőket óvodánk honlapján.

 

·        Szeretettel ajánlom figyelmükbe intézményünkről készült videófilmet, amelyen keresztül betekintést nyerhetnek óvodánk mindennapi életébe. A video itt elérhető.

 

Az óvodai beiratkozással, valamint óvodánkkal kapcsolatos kérdésükre szívesen válaszolok az itt megadott telefonszámon vagy e-mailen.

Elérhetőségeink: telefon: 06 76/800-024, e-mail: palmacska@krek.hu

 

 

Együttműködésüket megköszönve!

Tisztelettel: Simon Andrásné

    igazgató

 

 

 

Neveld a gyermeket

a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól!

Jelentkezz hozzánk