Apák napja

A közelmúltban zajlott óvodánk apák napi rendezvénye. Az édesapák és a gyerekek jó hangulatú, közös versenyjátékokon és megmérettetéseken vehettek részt, ahol a vidámságé és a nevetésé volt a főszerep. Délután a gyerekek emléklappal és az általuk készített az „Én apukám" című rajzzal kedveskedtek édesapjuknak.


Galéria

Magyar Népmese Napja

Benedek Elek meseíró születésnapja alkalmából óvodánkban is megemlékeztünk a magyar népmese napjáról. A magyar népmesék című rajzfilmsorozat már jól ismert dallama repítette el a gyerekeket ebbe a csodálatos világba. Ezután Fülöp József, a Ciróka Bábszínház művészének előadásában hallgathatták meg az óvodások az Aranyszőrű bárány című magyar népmesét.


Galéria

Őszi ovigaléria

Őszi ovigalériánk kiállítója Csáki Ildikó szalmafonó művész, aki több rangos kitüntetés tulajdonosa. A gyerekek csodálkozva tekintettek aprólékos munkáira. Kedves személyiségével elvarázsolta a kézműves foglalkozáson résztvevő gyerekeket. A megnyitó ünnepségen – amelyet megtisztelt Szappanos István festőművész – minden csoport verssel, mondókával köszöntötte.


Galéria

Látogatás a Sion Házban

Az idősek világnapja alkalmából óvodánk Csillag csoportosai műsorral köszöntötték a Sion nyugdíjasház lakóit. A kedves szépkorúak örömmel fogadták a gyerekeket.


Galéria

Látogatók a Kodály Intézetből

Kedden délelőtt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézetének több nemzetiségű hallgatói látogatták meg a Csillag csoportot, ahol egy zenei készség-, és képességfejlesztő foglakozást néztek, hallgattak meg. A vendégek betekinthettek a csoport zenei nevelésébe. A foglakozást Czencz Anikó óvodapedagógus vezette.


Galéria

Csillagok a piacon

A Csillag csoportos óvodások a piacra látogattak el. Ismerkedtek az ősz kincseivel, gyümölcseivel, zöldségeivel.


Galéria